Ook in de avond en nacht op iemand kunnen terugvallen

Wanneer het nodig is om soms ook in de avonden en nachten ondersteuning te krijgen kan je gebruik maken van de avond- en nachtdienst. Zij bieden individuele begeleiding aan buiten de kantoortijden in regio Veluwe en Flevoland. Het voornaamste doel van de avond- en nachtdienst is ondersteunen bij onverwachte situaties en zorgen dat je goed de nacht in kan gaan.

Veluwse Avond- en Nachtdienst

In de regio Noord-Veluwe (RNV) bieden wij de Veluwse avond- en nachtdienst aan. Alle inwoners van de RNV kunnen gebruik maken van de avond- en nachtdienst zonder dat zij een beschikking hiervoor nodig hebben. Voor meer informatie kan je onze folder bekijken. Wil jij je aanmelden? Dat kan via dit aanmeldformulier.

Flevolandse Avond- en Nachtdienst

Om een passende oplossing te kunnen bieden voor de inwoners van Almere die kortdurend/incidenteel of als vangnet behoefte hebben aan Avond- en Nachtdienst bieden Ambulante Hulpverlening Midden Nederland, het Leger des Heils Midden Nederland en Kwintes de Flevolandse Avond- en Nachtdienst (FAN) aan. Voor meer informatie kan je deze folder bekijken.

Grensverleggend en denken in mogelijkheden.

Ik wil graag contact

"*" geeft vereiste velden aan

Zorgvormen

Ambulante begeleiding

Begeleid zelfstandig wonen

Avond- en nachtdienst