Onze visie

Wij staan voor een gelijkwaardige wereld waarin jij mag zijn wie je bent en de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Samen. Durven. Doen.

Samen.Durven.Doen

Onze missie

Samen

Wij zijn er voor mensen. Wij staan voor gelijkwaardigheid. Je kunt op ons vertrouwen en we zijn transparant over onze aanpak. Wat iemand zelf wil of aangeeft, staat voorop in de begeleiding. Wij luisteren goed en zijn toegewijd. Samen stellen we doelen. Samen proberen we die te bereiken. 

Ketenpartners in de regio Noord-Veluwe en Flevoland zijn onmisbaar. Wij geloven in de kracht van verbinding. Samen zoeken we naar verbetering en verdieping. Daarom staan we open voor ideeën en alternatieven. 

Wij zijn trots op onze medewerkers  en hebben oog voor hun talenten. Die benoemen we en zetten we in. We doen ons werk met zelfvertrouwen, maar zijn zelfkritisch en eerlijk over wat er beter kan. 

Durven 

Wij tonen lef en zijn oplossingsgericht. Waar nodig, nemen wij risico’s en regie. Wij denken in mogelijkheden en vallen op door ons doorzettingsvermogen. Wij geven mensen de juiste ondersteuning. Geen situatie is hetzelfde, daarom durven wij ook buiten de kaders te denken. 

Wij staan bekend als doortastende professionals. Wij zetten die stap extra. De lat ligt hoog. Daarom krijgen nieuwe collega’s volop begeleiding om te groeien in het werk. Wij zetten onze kennis en ervaring in op het gebied van lichte verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek of verslavingsproblematiek. Het is ons doel om die zo veel mogelijk te delen. 

Doen

Wij houden van korte lijntjes. Binnen onze platte organisatie is iedereen aanspreekbaar. Geen poespas. Met elkaar werken we aan hetzelfde doel. Wij zijn doeners. Creatief, flexibel en positief. Ja, er ligt veel op ons bordje, maar wij werken ook hard. Dat houden we vol, omdat er genoeg ruimte is voor plezier.  

Wij zijn oprecht trots op onze organisatie. We zijn graag het beste jongetje van de klas. Dat willen we zo houden, maar is niet vanzelfsprekend. De zorg staat nooit stil. Wij blijven dus alert en verbeteren continu de kwaliteit van onze dienstverlening. Samen houden wij de zorg toegankelijk en betaalbaar. Alles in het belang van de mensen die wij mogen ondersteunen.

Samen. Durven. Doen.

Ik wil graag contact

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Missie en visie

Methodisch werken

Klachten en ondersteuning

Stichting

Publicaties

Locaties